CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

PHEROLINS


Apa Yang Akan Anda Alami?

 1. Pherolin membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.
 2. Lelaki akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari.
 3. Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
 4. Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian.
 5. Anda akan dapat lebih senyuman dari lelaki.
 6. Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.
 7. Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!
 8. Bila lelaki bau sahaja buatkan hati tertanya-tanya,bau apakah ini.hemm..
DI-JAMIN BERKESAN.

Apa itu Pherolins?


Pherolins ialah wangian yang disebatikan bersama pheromone & copulin dengan tahap campuran yang paling sesuai untuk membantu anda memanupilasi pheromone & copulins di dalam Pherolins tersebut pada tahap optimum.

Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins.

Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki. Ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki. Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dan mereka akan lebih segera perasan pada anda tatkala anda berada dekat pada mereka.

Pherolins mengandungi kandungan wangian, termasuk copulins & pheromones, di mana kedua-duanya telah terbukti meningkatkan daya tarikan wanita pada lelaki.

Perhatian: Pherolins bukanlah minyak pengasih yang berunsur perkara negatif.Ia di cipta secara saintifik untuk memikat pasangan berlainan jantina.Kesan keatas setiap individu adalah berbeza.Produk Pherolins di formula di USA.Produk ini tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan.Gunakan produk ini untuk meningkatkan keterampilan diri anda.

Kandungan :
 1. sythesized & Optimized
 2. Human Pheromones & Copulins
 3. 5mg of copulins3mg of Estratetraenol
 4. 2mg of Androstenol3mg of Androsterone
 5. 3mg of AndrostadienoneFragrance oil
Bagaimana Pheromones Memikat Perhatian Lelaki ?

Pheromones bukan lagi satu rahsia, ianya memikat lelaki secara alami apabila dirembeskan oleh berbagai bahagian tubuh anda melalui peluh. Bezanya di sini, Pherolins menggunakan pheromones yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan pheromones manusia sebagai asas. Hasilnya, pheromones sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.

Bagaimana Copulins Memikat Perhatian Lelaki ?

Cecair seperti hormon ini dirembeskan oleh bahagian vagina wanita ketika ianya mengesan kehadiran air mani atau terangsang. Fungsinya ialah untuk menarik perhatian dan lebih hebat lagi ianya boleh mengawal pusat otak lelaki membuatkan lelaki lebih tertarik, memberikan lebih perhatian dan membuatkannya mengikuti kata. Pherolins menggunakan copulins yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan copulins manusia sebagai asas. Hasilnya, copulins sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.

Tahukah Anda ?

Mungkin ada persamaan antara copulins yang terkandung didalam Pherolins ni dengan satu ritual masyarakat melayu yang di panggil 'nasi kangkang'.Di dalam sedar atau tidak,copulins asli dari manusia akan dihasilkan/dirembeskan oleh vagina wanita apabila ada rangsangan atau 'gangguan' padanya.Copulins yang dihasilkan akan dikesan oleh deria manusia khususnya lelaki.Ia berupaya untuk memanipulasikan keupayaan lelaki untuk membezakan daya tarikan pada wanita dari rupa paras,bentuk badan dan suaranya.Copulis juga berupaya mengawal satu pusat di otak lelaki dan membuatkannya mengikut dan tunduk kepada wanita tersebut.

Ritual Nasi Kangkang-tak perlu saya jelaskan disini bagaimana caranya,mungkin anda semua sudah tahu.Prosesnya sama iaitu bahan yang jatuh ke dalam makanan bersama wap panas itu ialah copulins.bezanya ianya akan diberi makan pada si suami untuk menundukkannya.Perbuatan yang berdosa dan tak sepatutnya dilakukan.Manakala copulins di dalam Pherolins pula di perbuat secara saintifik dengan meniru komposisi asal copulins manusia dan tujuannya ialah untuk meningkat aura si pemakai pasa pandangan mata lelaki.Begitulah hebatnya penangan COPULINS.

Harga Ditawarkan : RM 59.90
Isi : 10ml Roll on Roulette